torsdag 12 november 2009

Hope

Jo hej jo.. nu har jag mejlat på en annan etta. Hitta en i marknaden för 350 € el, vatten, värme & sopavgift ingår så att. Men mejlade och hörde var den var. Och hoppas jag verkligen har råd med lägenheten. Ska och höra i morgon med ams vad jag får i bostads bidrag & vad jag verkligen får i studiebidrag. Har jag den summan som jag SKA ha som står i brevet. Så kommer jag ha råd med ettan. Och hoppas verkligen man får ha hund där. Ska ju skaffa hund så fort jag har pengar också. Måst se hur jag får ihop ekonomin bara. Hoppas verkligen att går som planerat nu. För nu vill jag verkligen ta eget ansvar! Och jag och Johan hade tänkt flytta ihop, men de funkar ju inte. Men han lär bo där på helgerna och det blir skönt. Så slipper jag sitta ensam. Men då har jag ingen dator heller. Kan inte ta med mig min stora stationära. Det blir bara bökigt. Och jag kanske får ta Johans soffa & tv! Wiie :) Då har jag ju en stor tv det har jag inte nu och hans soffa är sjukt mycket skönare än mig & hans tv är lagom stor. I really like my schedule! Det är bara att hålla tummarna nu. Hoppas han svarar så fort som möjligt & att ingen annan får den. Någon som har lust att hjälpa mig inreda sen om det blir att jag flyttar? :) Det skulle va grymt bra & grymt sjukt roligt att ha någon som hjälper mig med lägenheten. Men joo hoppashoppashoppashoppas! Håll tummarna för mig nu gott folk! Och en annan rolig sak är att jag ska va i Cafét i morgon med Linus & Jenice. Och Simon & Julle fick ihop över 200 € idag. Härligt jobbat killar! Men i morgon hoppas jag det kommer gå minst lika bra för oss. Men nu ska jag plugga lite svenska. Har ju svenska prov nästa vecka.. -.- jag trodde nästan att jag hade provena över. Men jag hade fel som vanligt!! Nåja plugga plugga bara sten hårt. Men nu ska jag inte stjäla er tid på onödigt nojs. Ring mig gärna och muntra upp mig. Mitt humör är ganska på botten. Men de blir bättre. Och blir ännu bättre om jag får ettan. Nu blir de plugga & sen sova. Godnatt BIATCH! :)

Welcome to my life..

There is always something wrong. Always something has gone wrong. My whole world is spinning around and just want to explode as they feel ..


Feels those that you are lost? Are you confused? Do you feel that you do not know who to trust more? Do you feel that you do not know where to go etc.? Then you know how my life is ..
If so, welcome to my world.


Hela min värld håller på att rasa sönder. Blir allt mer och mer förvirrad av allting som händer. Känner att jag vet inte vem jag ska vända mig till. Jag vill bara springa bort från min problem. Vill aldrig någonsin vända mig om igen. Men de går inte att springa mera. Mina ben är allt för trötta och tunga för att röra sig. Alla problem bara svämmar över mig dom tar över mitt liv. Och snart mister jag min andra bästa vän. Jag har tappat mina två bästa vänner. Kan livet va mer för jävligt? Nej! Det går inte. Nu när jag måst ta farväl från dig kommer jag aldrig att orka mera. Livsglädjen försvinner. Tårarna rinner ner från min kind, dom bränner mot min kind. Jag orkar inte mera. Jag klarar inte av den här pressen mera. Vart ska jag egentligen ta vägen? Men just nu tar min väg slut här..