söndag 17 januari 2010

onödigt värre..

AAAAAAAAAAAAAAH!


Jag vet att jag bara skriver och skriver. Men nu vill jag skriva av mig. Jag blir så jävla less på allt de här. Men fast jag kanske har få vänner men jag VET att dom är mina riktiga vänner. Och har en kille som är så fruktansvärt underbar som jag aldrig skulle klara mig utan. Och jag älskar mitt liv just nu just för att dom i min klass är så fruktansvärt bra! Älskar er över allt. Simon, Axel, Johanna, Ellen, Jimmy, Julle & Jenice.. åååh jag fattar inte de. Ni är så fruktansvärt bra! Tack att jag har er. <3 Och alla andra i min klass älskar jag också. Men de är er jag har kommit närmast. Och vad skulle jag göra utan er. Jo ingenting! Hoppas ni alltid kommer att kunna stå vid min sida och hjälpa mig när jag behöver hjälp. Ålands Handelsläroverk 1A, vi mor världen! Ingen är lika stark som oss tillsammans. Och alla andra som inte går i min klass, ni är också underbara. Hoppas ni förstår de. Älskar alla mina riktiga vänner. Jag är en sådan som inte vill bråka eller tjafsa eller nått sånt. Men när vissa människor snackar skit om MINA vänner bakom ryggen då går de för långt. Men allt kommer ordna sig. Allt löser sig i slut ändan eller vad tror ni? Vi hoppas på att allting blir bra igen. Men en sak är ju säker. Är man bitchig mot mig är jag de tillbaka. Annars går de att diskutera med mig. Men i de här fallet går de inte att snacka med er tre! Ni är så satans slut i huvudet så de står härliga om de. Jag hatar er så fruktansvärt mycket. Usch lämna oss ifred och sköt ert så sköter vi vårt. Fattar ni det?! Nej nu har jag nog rensa min hjärna. Nu blir de sängen godnatt och massa pussar till er i min klass! :)

16.01.2010

Hejsan! Igår förlovades jag och Johan. Underbart tycker jag. Och sen va ni andra tycker så skiter jag i faktiskt. :) Jag är lycklig med min Johan så de står ut genom öronen på mig. Och kom ihåg att den 27.02.2010 har Johan och jag vart tillsammans ett år! Happy face! Men nu ska jag ta och gå och sova. Ska va i Café i morgon med Ellen. Det gillar vi! Godnatt & en massa pussar till er! <3

Fruktansvärt patetiskt..

ibland tror man att man har äkta vänner. Men sen inser man att falska vänner skulle behöva utrotas eller skjutas. Dom som jag ha lagt ner kontakten med är rätt skönt att dom är borta. Trodde man kunna lita på dom. Men de hade jag fel om. Ska inte vänner va för att man ska kunna lita på dom och stå vid ens sida. Men de kan man ju inte säga att ni har gjort. Fyfan vilken jävla stil säger jag bara. Trött på att ta en massa skit hela tiden! Hoppas ni aldrig tar kontakt med mig mera. Och hota mig med att '' om jag inte skulle va vän med dig mera '' så skulle inte inte få komma in. Såå satans patetiskt så de finns inga ord till de. Herreguud säger jag! Skaffa er ett liv. Ni kan bara sprätta åt helvete. Fy satan va jag hatar er! Far åt helvete med er! Jävla äcklen!