söndag 15 november 2009

Jag tror jag håller på och blir galen!

Now it was all over. Now, I take all that crap again. They are apparently just wrong with me. No one else can of course be wrong. Only me. Now I shed all the tears and going to give me away. Will not stay here more. Now I am gone forever!

Drown my sorrow, anger & disappointment with alcohol. I'd rather do the iställe because people say they just are wrong with me and that I had to take everyone's shit ..



Nu stog man på samma ruta igen. Man åkte tillbaka till ruta ett ungefär. Vad är de här?! Varför är de alltid fel på mig? Varför får jag skiten för precis allting?! Det är ALLTID jag som gör fel. Fan va skönt att få flytta här ifrån! MEN han som hade om lägenheten har inte ringt ännu. Och nu blir jag bara mer deprimerad. Men kanske ska flytta till Elinas lägenhet.. för hon ska flytta till en 2a. Så kanske om jag får den. Men är jag deprimerad arg & sårad. Är sjukt sur på Johan & Daniel. Jag vill inte att de ska sluta så här. Men de verkar som de är sista utvägen. Nu vill jag bort här ifrån! Nu tänker jag gå och dö lite och gräva ner mig under jorden..