lördag 28 november 2009

Glad lilla jul!

Godmorgon! Nu va jag uppe! Ganska pigg faktiskt. Tror jag ska ta och plugga lite smått på tyskan, data + lite smått på redovisningen. Men de är ju inte så mkt att läsa på.. Menmen, nu börjar min mage ropa på mat. Och de ska bli gott med frukost! Och nästa vecka ska jag pierca mig. Nice! Och sen nästa vecka blir de jul klapps handel med Johan :)<3. Dock håller jag på och fixar till mina underbara vänner lite smått jul klappar som jag har gjort själv. :) Måst väl fortsätta med dom också nästa vecka. :) Aaa! Men nu ska jag ta och gå och äta lite. Ska ha familjemiddag ikväll. Första gången på hundra år. Typ haha. Men de ska bli mysigt. Men nu ska jag äta och sen klä på mig. Ha de bra! Jo by the way! Glad lilla jul allihopa! Puss & kraaaam

onsdag 18 november 2009

:)

Tjena!

Nu är man lite happy face iallafall! Med tanke på hur svårt & ett helvete har varit. Mamma och jag är väl sams en aning nu tror. Det går att prata med henne nu iallafall. Och allt annat. Är lite lättad nu. Men de är väl antagligen inte över ännu. Men fram steg. Och just ja! Jag ska ju pierca mig också snart. :) I läppen och det blir nice. Och i morgon har jag svenska prov. I Romantik/litteratur. Suger balle de ganska stort. Och nästa onsdag är vi lediga från skolan. Skönt! Men nu har jag grymt ont i magen och tror jag skulle kunna gå och spy. Jag sitter ute i Saltvik hos gulle. Men han är i skolan han. Jappjapp! Och ikväll ska jag fara och kika på en bil till. En BMW 730 E32 niiiiiice! Delux bil med manuell växel låda. En vit. Så vi håller tummarna att den är hållbar och snygg främst av allt och går foooort. Den har bara 188 häst krafter. :( De är jag lite besviken över. Men skit samma. Nu ska jag plugga & inte tråka ut er. Meeen ni får ha de bra! Och wish me luck i morgon till provet! JO det måst jag berätta! Jag fick 3G i marknadsförings provet! :D Lovely! Men nu gå Hejdååååå!

måndag 16 november 2009

?!

Dream as if you´ll live forever. Live as if you´ll die today.

söndag 15 november 2009

Jag tror jag håller på och blir galen!

Now it was all over. Now, I take all that crap again. They are apparently just wrong with me. No one else can of course be wrong. Only me. Now I shed all the tears and going to give me away. Will not stay here more. Now I am gone forever!

Drown my sorrow, anger & disappointment with alcohol. I'd rather do the iställe because people say they just are wrong with me and that I had to take everyone's shit ..



Nu stog man på samma ruta igen. Man åkte tillbaka till ruta ett ungefär. Vad är de här?! Varför är de alltid fel på mig? Varför får jag skiten för precis allting?! Det är ALLTID jag som gör fel. Fan va skönt att få flytta här ifrån! MEN han som hade om lägenheten har inte ringt ännu. Och nu blir jag bara mer deprimerad. Men kanske ska flytta till Elinas lägenhet.. för hon ska flytta till en 2a. Så kanske om jag får den. Men är jag deprimerad arg & sårad. Är sjukt sur på Johan & Daniel. Jag vill inte att de ska sluta så här. Men de verkar som de är sista utvägen. Nu vill jag bort här ifrån! Nu tänker jag gå och dö lite och gräva ner mig under jorden..

torsdag 12 november 2009

Hope

Jo hej jo.. nu har jag mejlat på en annan etta. Hitta en i marknaden för 350 € el, vatten, värme & sopavgift ingår så att. Men mejlade och hörde var den var. Och hoppas jag verkligen har råd med lägenheten. Ska och höra i morgon med ams vad jag får i bostads bidrag & vad jag verkligen får i studiebidrag. Har jag den summan som jag SKA ha som står i brevet. Så kommer jag ha råd med ettan. Och hoppas verkligen man får ha hund där. Ska ju skaffa hund så fort jag har pengar också. Måst se hur jag får ihop ekonomin bara. Hoppas verkligen att går som planerat nu. För nu vill jag verkligen ta eget ansvar! Och jag och Johan hade tänkt flytta ihop, men de funkar ju inte. Men han lär bo där på helgerna och det blir skönt. Så slipper jag sitta ensam. Men då har jag ingen dator heller. Kan inte ta med mig min stora stationära. Det blir bara bökigt. Och jag kanske får ta Johans soffa & tv! Wiie :) Då har jag ju en stor tv det har jag inte nu och hans soffa är sjukt mycket skönare än mig & hans tv är lagom stor. I really like my schedule! Det är bara att hålla tummarna nu. Hoppas han svarar så fort som möjligt & att ingen annan får den. Någon som har lust att hjälpa mig inreda sen om det blir att jag flyttar? :) Det skulle va grymt bra & grymt sjukt roligt att ha någon som hjälper mig med lägenheten. Men joo hoppashoppashoppashoppas! Håll tummarna för mig nu gott folk! Och en annan rolig sak är att jag ska va i Cafét i morgon med Linus & Jenice. Och Simon & Julle fick ihop över 200 € idag. Härligt jobbat killar! Men i morgon hoppas jag det kommer gå minst lika bra för oss. Men nu ska jag plugga lite svenska. Har ju svenska prov nästa vecka.. -.- jag trodde nästan att jag hade provena över. Men jag hade fel som vanligt!! Nåja plugga plugga bara sten hårt. Men nu ska jag inte stjäla er tid på onödigt nojs. Ring mig gärna och muntra upp mig. Mitt humör är ganska på botten. Men de blir bättre. Och blir ännu bättre om jag får ettan. Nu blir de plugga & sen sova. Godnatt BIATCH! :)

Welcome to my life..

There is always something wrong. Always something has gone wrong. My whole world is spinning around and just want to explode as they feel ..


Feels those that you are lost? Are you confused? Do you feel that you do not know who to trust more? Do you feel that you do not know where to go etc.? Then you know how my life is ..
If so, welcome to my world.


Hela min värld håller på att rasa sönder. Blir allt mer och mer förvirrad av allting som händer. Känner att jag vet inte vem jag ska vända mig till. Jag vill bara springa bort från min problem. Vill aldrig någonsin vända mig om igen. Men de går inte att springa mera. Mina ben är allt för trötta och tunga för att röra sig. Alla problem bara svämmar över mig dom tar över mitt liv. Och snart mister jag min andra bästa vän. Jag har tappat mina två bästa vänner. Kan livet va mer för jävligt? Nej! Det går inte. Nu när jag måst ta farväl från dig kommer jag aldrig att orka mera. Livsglädjen försvinner. Tårarna rinner ner från min kind, dom bränner mot min kind. Jag orkar inte mera. Jag klarar inte av den här pressen mera. Vart ska jag egentligen ta vägen? Men just nu tar min väg slut här..

onsdag 11 november 2009

!

Jag är så besviken & ledsen. Det tar kol på mig! Kan inte sova skolan går inte bra nu. Att va osams med sin bästa vän tar på än vad man egentligen tror. Jag håller snart på att går in i väggen. Jag håller på och blir galen!

Disappointed

I am so terribly disappointed with myself so I am doing and go into the wall. In anticipation and hope that everything will sort out themselves. But I thought wrong. I am so sorry for everything I have done unto you. Do you hate me but you're my best friend understand it! And I miss your humor & everything that Johan, I & you did. Where did they go? I miss them and I miss you two. Your laughter makes me feel good. Your wacky sense of humor I like. And because you always are there for. You have done a lot for me. And they appreciate that. You're my best friend no matter what happens. Understand that you are disappointed in me and I'm disappointed with myself about myself. But eh loggerheads with you makes me crazy and is soon to go into the wall. Hope you understand me and that everything will be all right. Im so sorry Daniel!



<3


Johan what would I do without you? You are absolutely the finest man I know. And I love you more than anything else. Would never huh, but you a second. You are definitely my all. You always make me feel good. Your laugh makes my hot & warm your body and your arms makes me feel safe at all times. I love you now & forever. Them here 9 months with you have every completely wonderful and I hope they get everything for months package, accompanied by you. Always have fun with you. You are a wonderful person. So that they always will be Johan & Malin. Love you, Johan Andreas Eriksson. / / Your Malin

måndag 9 november 2009

HAPPY FACE!

JAG BLEV GODKÄND I DATA PROVET!

:D

Verkligen happy face!

blablabla...

Tjohejsan!

Nu sitter jag i skolan i datasalen. Ska snart ha kontorslära eller FK med Daja. Hoppas vi får ut provena. Jag hoppas verkligen att jag är godkänd. Nu sitter alla här och är tysta & trött tror jag. Och Ellen har nog skrämt upp Johanna lite för mycket. Tycker faktiskt synd om henne. <3 Och jag håller tummarna för att vi får sluta tidigare och att jag får åka med bussen idag har tappat eller glömt busskortet (?) Uuuups! Nej nuu vill jag verkligen hem och nu vill jag va med Johan. Saknar han grymt mycket. Och ikväll ska jag på träning igen. Fick ju inte fara i torsdags för att jag va sjuk. Men nu ger vi gärnet igen! Vill ju verkligen va med på matchen i veckan. Men nu kom Daja såå nu måst jag sluta. Men får se om jag hinner fara på träning förresten. För jag har ju prov på torsdag, ( marknadsföring ) och de vill jag få högt på eftersom jag ska bli utbildad till marknasförare. Men whatever jag är bara tråkig här så nu ska jag inte tråka ut er mera. Och jag saknar min bästa vän. Känns lite tom utan honom & hans humor. Men som vanligt har ju jag förstört allt. Och ill bara säga att jag älskar min Johan otroligt mycket. Så nu vet ni det också. Nått annat tråkigt ni vill veta? Typ att jag är trött & vill ha Johan hemma hos mig? Nåväl nu ska jag ta och tagga upp mig till mini provet. Höhöö som man knappt behöver göra. Baj baj.. hör av er om ni vill träffa mig ikväll!? Pussss :*




Älskar dig Johan & saknar dig otroligt mycket! <3 // Din Malin

söndag 8 november 2009

Happy face!

Tjena!

Nu va jag här äntligen! Idag är jag otroligt glad. Men samtidigt förbannad & ledsen. Men men vad kan man göra åt saken? Jo ingenting. Men nu är de så att jag kanske har en lägenhet på gång. En etta och de känns lite smått pirrigt med skönt att man snart ska börja få ta eget ansvar de kommer kännas otroligt spännande. Dock blir jag granne med Elina då kanske. Kommer bli livat där då en riktig cirkus. Haha nej jag skoja. Men håller tummarna att jag får den. Sen åkte Johan hem precis. Känns som nått saknas. Hatar när han ska måsta fara hem härifrån eller jag från han. Men skolans plikt kallar. Och jag tror jag håller på och sprängs! Har sån jävla mens värk så jag skulle kunna gå och spy! Och på tala om annat, jag bara längtar tills jullovet! Då får jag va med han 24 timmar om dygnet! :) Och då ska vi ju måla om bilen & fixa upp den. Ska tyvärr inte köra med den alls. Ska säga upp den. Sätter den i trafik sen när jag blir 18 iställe. Då kanske jag har råd med lägenheten & så får jag börja köra när som helst. Skönt! Josåatt, sen idag nu snart ska jag ut och gå & sen ska vi till mormor & morfar sen ska jag till pappa ikväll och ge han en blomma och prata lite smått med han. Sen måst jag verkligen plugga. LIgger ju lite efter eftersom jag har vart borta från skolan nästan hela veckan på grund av influensan & streptokocker. Bööööh! Nej nu ska jag inte tråka ut er mera. Jag ska ta och gå ner och käka och sen ut och gå sen ska vi väl fara till Hulta. Så vill ni mig nått får ni tag på mig på mobilen. Ha de bra! Heeeejdå! :)

torsdag 5 november 2009

Gaaaah!!

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!

Gud va arg jag är! Att va så dum i huvudet går ju inte att beskriva! Att ens tro att ni va mina vänner är ju bara ännu mer patetiskt! Va trodde jag egentligen? Va tänkte jag egentligen! Fan va dum jag är!

Jahaja? Det var det här man va värd.. Tack för allt! Allt jag har hjälpt er och stöttat er med. Så blir man spottat rakt upp i ansiktet. Tack! Verkligen tack!


Nu ska jag gå och dö lite så ingen akn få tag på mig!

onsdag 4 november 2009

A sleepless night ...

I can not sleep. Is a great feeling in my body that I would soon show. I can not swallow the disappointment or anger. I feel damn disappointed. But you only see happy out. Is this how you want it? Is the war you want so you will definitely not be without it. I obviously can not do the right under you. But you can absolutely NEVER do wrong. And do you believe that a pardon would be enough for this? So you can forget it. You have betrayed me + that you have lied to me in the face, then there is nothing to say sorry to. For a pardon does not exist more in my world. I thought we had a friendship. But they turn out to be fake people who tried eh my friends. I just want to go to bed now but I do not know just how I want to shout out to remove all the rage. But they are silent & no one hears me. What should I do for me to fall asleep for a few hours. You are hiding reached for me. Is it still a new truth, perhaps that is hidden somewhere? I can not be with you more. You are so terribly pathetic that they hardly know whether to laugh or cry. This really sucks life & life is full of lies & fake people.



Those who know WHAT I mean & WHO I mean quite understand my feelings, anger & disappointment ..
DON´T PLAY THE GAME, IF YOU DON´T KNOW THE RULES!

The game is over. Just as well to add cards are on the table, you will still lose to me how you do..

You can never read my poker face. I'm just having. But look what happened?!
What did I tell you? Well you would lose. And it was the you did. You lose. You have no chance against me more. Now is the I who decides!



I love to win!

friends or liars...

To know the truth after the event is the worst that can happen. I thought it would va honest with each other. I have always taught me and so mom always says:''Honesty is the best''. But it did not do it now. And I feel so damn angry, hurt, forgotten & disappointed. It was I who had to take all that crap again. It has always been so. I will of course always seems wrong. The rest of you can never do wrong. To lie to me in the face huh terribly low. You spit in my face, frankly. I thought friendship was when your friends accept one that it is. But they do apparently some do not. Then they are called false friends. Friendship
is not something you can make it as a gift to Nurture as a priceless jewel. Friendship is a security concern when the date becomes difficult give peace of anxiety, light candles in the dark. Friendship does not require
it is given voluntarily, without ulterior motives, give your friendship as a gift and you will find joy. But I was apparently wrong about some''friends''. Being at loggerheads & then make friends with the person again for another's sake is not a true friendship. It is called simply false or''so long''friends. I have therefore begun to tire of all these with friends. For nothing seems to work correctly or appears to be true. So I wonder if I have true friends who love me for who I am and nobody else! And no one else I'm going to va. Therefore, I have no confidence in you more and do not know if I will have it more either. Friends set up, is there when you need them. You should be Able to talk about everything, but they will also. You should be Able to hug & be loved by his friends. But this is no friendship. You should have respect for each other and accepting each other's decisions. Does not work here so they are just as well to terminate the contact with each other. And I have not seen that this has worked out one end time. And that is why I get sick of everything now!

Nu va jag här igen!

Hallå!

Nu va jag här igen! Den andra bloggen va inget för mig. Jag förstog mig inte riktigt på den. Men de är jag i ett nötskal. När de gäller bloggar så är jag riktigt blond & dum. Men den här förstår jag mig på så småning om lär bloggen se lite med snyggare ut får vi hoppas. Lite allmänt så här så fick jag reda på att jag hade influensa/virus i kroppen så att jag inte får vistas runt folk mängder. Samtidigt fick jag svar idag att jag har streptokocker men att jag har grupp A, där behandlar dom inte det. Och så känner jag mig utmattad & tror jag skulle kunna hosta sönder mig nu. Hmmm.. så får inte träna den här vecka. De känns riktigt surt. Men men är man sjuk så är med, kan krya på mig tills matchen nästa vecka iställe. Så får vi hoppas att jag kommer till skolan på måndag. Men kul att sitta en och en halv timme på hälsocentralen ungefär. Trött va man och jag hann bara va EN timme i skolan -.- de känns inte så lyckat, kunna lika bra ha varit hemma. Nåja så jag slapp skriva prov. Men måst skriva om matte provet snart också. Men lite över allt annat så har dagen bara rasat ner och jag känner mig förbannat arg, ledsen, sårad & besviken. Så känner jag mig just nu. Men nu orkar jag verkligen inte tjafsa heller. Men ibland undrar man vad de är för fel på vissa människor. Och ibland undrar man om man har äkta vänner. Nåja nu ska jag inte grubla över det. Och i morgon ska jag ringa besiktningen. Hoppas bara den går igenom. Så jag får köra snart!! Och nu sitter jag hos Johan ensam hemma. Tova på jobb, Daniel på jobb & Johan är på Widmans crossen. Såå det känns lite ensamt, men de lär nog gå. Ska ta lite te och sen krypa under täcket och se på lite tv. Ni får gärna ringa och underhålla mig och göra mig på bättre humör. Men nu ska jag inte tråka ut er mera med alla mina problem. Hör av er om ni vill något.

Puss
Love you my bitches!